"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

tisdag 22 december 2020

Norrskensnatt vid havet

 
Sent omsider bestämde jag mej för att åka ut och sova vid havet igårkväll och till min glädje ville även 16-åringen följa med! Så sagt och gjort styrde vi kosan ut mot kusten. Väl framme möttes vi av en magiskt stjärnklar himmel och precis när vi fått iordning vårt lilla läger så uppenbarade sej norrskenet på himlen! 
 
-Helt fantastiskt och så roligt att få dela denna underbara kväll och natt med sonen <3Vår sovplats för natten

Eftersom jag glömt den ena hängmattan i stugan, så fick Nils sova i min och jag låg på backen bredvid. Han hade ju inte sovit i hammock förut och jag tror det var bättre för min rygg att ligga plant på marken också. Ryggskottet har ju inte riktigt gett med sej ännu och så stöp jag dessutom på en stubbe  och ramlade pladask med packningen på ryggen när vi var på väg ut. Ajajaj. Vilket klommer.Magiskt norrsken!

Korvgrillning och mackor & choklad till kvällsfika

Bästa myset!

Helt fantastiskt att ligga i sovsäcken och titta upp på stjärnhimlen!

Vi kröp ner i sovsäckarna strax efter elva, men det var helt omöjligt att stänga ögonen och försöka sova med det häftiga skådespelet ovanför. Jag var tvungen att kliva upp flera gånger för att försöka fånga en större del av norrskenet, men eftersom ryggen var så stel så kunde jag inte ta på mej skorna och fötterna blev verkligen isande kall efter att ha struttat omkring i den kalla blöta mossan :D
 
 
norrsken örnsköldsvik
Norrskenet från sovsäcken ♡

Godmorgon Höga Kusten!
Frost på säcken -4

Vårt lilla läger


En nöjd uteliggare på väg hemåt igen :D
 
 
-och sen direkt vidare till vårdcentralen för att få en pinne uppkörd i hjärnan. Fy vale vad otrevligt det är! Man hade ju önskat att det fanns enklare sätt att testa detta eländiga virus...


2 kommentarer:

  1. eriksjos: Ja det var makalöst vackert! Var ju först lite tveksam att åka ut i det grådaskiga vädret och så fick vi en sån här färgsprakande upplevelse!

    "Man ångrar aldrig en utenatt" så sant som det är sagt :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3