"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

måndag 1 augusti 2016

Höyvika på Andöya


Efter valsafarin så åkte syrran med familj hemåt igen och vi valde att åka en sväng söderut på Andöya. Vi stannade till vid Stave, där vi av en slump hittade en stig mot Höyvika. Där var det så fantastiskt vackert och hade inte klockan varit så mycket så hade jag gärna fortsatt ända fram till viken.Klätterkillarna!

Utsikt mot StaveVägvisareStorslagen utsikt! #Måtind 408 möh #Höyvika

På väg tillbaka igenDramatiska fjäll längs vägen!! #Andenes


Vi stannade ännu en natt i Andenäs och sedan körde vi mot Riksgränsen, där vi tillbringade en natt vid Övre Jernvattnet, och så var Norgeresan slut för den här gången! En helt fantastisk upplevelse! och under den kommande veckan på resande fot i Finland och Sverige rörde jag knappt kameran, för inget kunde mäta sej med allt det vackra vi sett i Nord Norges underbara natur. 

 ... nu i efterhand så ångrar jag att vi inte stannade fler dagar på Andöya, för det finns så många fina platser att se, som Bleik, Måtind, Nyksund mm men det får vänta till nästa gång! för det kommer säkert att bli fler besök både på Lofoten och Vesterålen nån gång i framtiden :D


8 kommentarer:

 1. Lørdag starter jeg Susanne :-) bildene dine gjør gleden enda større :-)

  SvaraRadera
 2. Yes, it's a very impressive nature. Would like to go back there, too! :)

  SvaraRadera
 3. Dirk: Å så härligt! Då har du allt det vackra att se fram emot! Trevlig resa! :)

  Allesistgut: Oh yes! I really want to go back me too! :))

  SvaraRadera
 4. Herlige Andøya - ser du har vært på Stave - da kjørte dere sikkert forbi neste tettsted også - Skogvoll - der har vi sommerhuset vårt. Neste gang stikker dere innom oss - så skal jeg vise deg flere flotte steder på Andøya. Og du - ikke gå glipp av Måtind neste gang.

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackra bilder från er Norgeresa. Drömmer själv om att få åka till Lofoten, får se hur det blir nu när vi har köpt husvagn.

  SvaraRadera
 6. MadebyKkann; Har ju sett dina fina bilder därifrån, men visste inte att ni hade stuga däruppe! Underbart! Absolut hälsar vi gärna på nästa gång vi kommer :D

  SvaraRadera
 7. Kattis: Tack! Rekommenderar verkligen en tur till Lofoten och Vesterålen husvagnen! Gick hur bra som helst och det är ju bara sååå vackert där!!

  SvaraRadera
 8. Vau, niin upeat maisemat ♥

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3