Testade att göra pizzabullar häromveckan och mums så goda de blev! Jag hade bara några deciliter vetemjöl hemma, så tog jag resten grahamsmjöl och det blev riktigt bra! Till fyllning hade jag färdig tomatsås med chili och vitlök, skinka och ost och så strödde jag lite oregano uppepå.
Godast var de förståss direkt från ugnen, men det var inte fy skam att värma dem på elden heller :D
Pizzabullar-perfekt utflyktsfika |
Pizzabullar med tomatsås, skinka, ost och oregano |
Recept på pizzadeg med jäst |
Pizzabullarna bakas som vanliga bullar, med fyllning efter smak
och gräddas 8-10 minuter mitt i ugnen på 250 grader.
Serveras varma eller kalla :D
Fiffigt ser väldigt gott ut ,kramen Nette
SvaraRaderaSer herlig ut Susanne!Jeg må titte på dien bilder når jeg kommer hjem til Norge :))))
SvaraRaderaEr på reisefot akuratt nå
Hilsen Anita
Ser så gott ut!
SvaraRaderaHej! har kikat igenom hela din Lofoten resa och det var helt underbart. Skall hålla i minnet att du var till Lofoten sommaren 2016, på så vis kan jag leta upp det igen ifall det skulle bli av att vi styr kosan dit nästa år. Vi velar mellan nord Norge och Lofoten men vi får se vad det blir. Tack för all info du gett här på din blogg.
SvaraRaderaSmaskens!!
SvaraRaderaInte för att jag kan trolla i köket som du, men...Hmmm, tror jag visar upp receptet för frun. Tack.
/ Deerhunter
Du er så kreativ! Dette ser jo bare supergodt ut!
SvaraRaderaTACK för tips, bra att ha i ryggsäck, när man som oss ger oss ut på cykelturer och vill ha lite mer mat än bara godis och go fika.
SvaraRaderaCiao !
Takk for oppskrift - disse må prøves.
SvaraRaderaHyvä vinkki kiitos. Herkulliselta näyttää, nam..
SvaraRadera