"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

lördag 13 augusti 2016

Bloggvila


Det har ju blivit väldigt lite aktivitet på bloggen den här sommaren, men det är ganska så skönt att ta en paus från datavärlden emellanåt. Att bara vara ledig utan att känna att allt måste förevigas på bild.

Ibland funderar jag faktiskt på att sluta helt med bloggen, men eftersom jag fortfarande tycker att det är roligt och gärna vill dokumentera mina turer i skog och mark, så kommer jag nog att fortsätta ett tag till och nu när hösten kommer, så kommer säkerligen inspirationen tillbaka till att blogga lite aktivare igen :D


En härlig sommarkväll vid tjärnen!

Den här sommaren har varit helt fantastisk och trots att det inte blivit några kajakturer eller vidare många tältturer, så har den varit fylld av många roliga och underbara upplevelser! som Norgeresan, stugmys, kvällspromenader med bad i tjärnen med mera- och nu kommer den tid som jag älskar allra mest, hösten, med sin klara luft och härliga färger och jag ser verkligen fram emot många härliga dagar i naturen!
Näckrosblad i vackra höstfärger!7 kommentarer:

 1. Fabulous photos and impressions and toughts about the Summertime.
  I was gld to see something on Instagram from your journey to Norway.
  Have a sunny weekend, Susanne.
  Best regards, Synnöve

  SvaraRadera
 2. Så fint innlegg Susanne!

  Jeg forstår hvordan du har det..Det kan være godt med en liten paus..Høsten er jo så vakker med alle dens farger.Jeg syns IKKE du må slutte å blogge fra din verden.Du er jo en hit!så masse fine turer mat og mye annet vi finner her..Bare navnet Fjelleripen sier jo sitt.Det er deg det Susanne!

  Ønsker deg en fin helg md famile og slappe bare av..inspirasjonene kommer tilbake!

  hilsen Anita

  SvaraRadera
 3. Hei, Jeg forstår tanker om bloggpause og det å ikke dokumentere alt. Når det er sagt så håper jeg du fortsetter. Mitt forslag er at du heller blogger litt skjeldnere men at du blogger. Det er fint å følge deg! Klem fra Birte

  SvaraRadera
 4. Henger meg på Birte og sier: fortsett å blogge - herlig å få bli med på turene dine.
  Og - enig med deg - høsten er så fin - deilig krisp og klar.

  SvaraRadera
 5. Nice to read from you again. Nice photos as well!
  I thought about stop blogging a lot, especially this summer. I'm not sure where my path will lead me. I like it too, to document my activities but it's fun too, not to document everything and rather enjoy the moments.
  Have a lovely hiking tour!

  SvaraRadera
 6. Ramlade på din blogg idag och hittar mycket att inspireras av. Ta gärna pauser men jag hoppas att du inte kommer sluta blogga helt.
  /Therese

  SvaraRadera
 7. Therese: Vad roligt att höra och så kul att du hittat hit! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3