"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 27 oktober 2021

Lördagslunch vid skogskojan

 
Medan gubben var ute på älgjakt under lördagen, så hade jag en riktigt skön mysardag vid stugan. Strosade omkring nere vid bäcken, tände upp en eld och åt lunch och fikade vid skogskojan, plockade in gran och tallris till "glashuset" och tog en halvtimmes joggingtur längs Hinnsjövägen. I strålande väder och snö på backen. Härligt, härligt! <3Vinterfint vid skogskojan

-Längtar så mycket efter att sova ute nu! Men det är bara att vänta tills ryggen blir bättre...


Mysigt matställe! :D

Godaste köttfärspajen med en massa kryddor och grön paprika :D

Har roat mej med att brännmärka mönster på en skärbräda som jag gjorde av ett överbliviet hyllplan. Himla kul, men jag skulle vilja ha en ny glödpenna med bättre precision. Fick låna en av Leif tidigare i höst då jag brännmärkte en trälåda till Hedda i doppresent och oj vilken skillnad det var att använda en riktig.


M.Y.S

Kojan har vi byggt i våran lilla skogsdunge bakom stugan och här kan du läsa mer om kojan och även se en liten film från min övernattning :D
 
 
Kaffe å ryttarruta i solskenet Mmmm....


 
 
-Det blev förresten ingen älg för gubbarna den dagen, men några dagar senare fick maken skjuta en fin kalv. På pass bara några hundra meter från stugan. Så nu får vi brännmärka ytterligare ett streck på träkåsan som hänger på älghornet i stugan.
 
 

3 kommentarer:

 1. Hej Susanne! Det är så fint och rogivande att ta del av dina turer. Du verkar ha en så klok och vettig inställning till friluftslivet. Att du gör det lustfyllt, där du befinner och utan prestation. Verkligt gott att ta del av och jättebra inspiration i det här samhället där det ständigt ska jagas upplevelser som ändå många människor inte verkar ta in och verkligen uppleva.
  Hälsningar, Caroline. Vi träffades för några år sedan vid Helags om jag inte missminner mig om platsen. Jag hade tidigare en blogg som jag kallade för yrväder:) Allt gott till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack så mycket för din fina kommentar <3

   Jo jag kommer ihåg att vi träffades i Helags. Var så imponerad att du var ute på tältur på fjället själv. Är en dröm för mej med :) Allt gott till dej med!

   Radera
 2. Signs of the coming winter are pretty clear. With us it is autumn with the characteristic colours and mushrooms. It is obvious that you had a good time.
  Greetings, Kees

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3