"Livet är nu- inte sen! Så lev, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad.

onsdag 10 februari 2021

På skidor runt Aggön

 
Finvädret fortsätter och det blev såklart en skidtur även idag! Åkte ut till Aggön och hade hoppats att vi skulle kunna runda halvön på isen, men det var tyvärr inte åkbart på utsidan, så vi vände vid fyren och åkte ut på andra sidan istället. Lite småkyligt i vinden från havet och 13 minus, men i lä kände man hur solen värmde skönt och vi fick några riktigt härliga timmar där ute.

-Nästan lite vårkänsla i luften till och med! men det är ju lite för tiiiidigt för det :DFyren på Aggön

 Så himla härligt att glida fram på skidorna och bara åka dit näsan pekar.
 
 
-Det blev inte särskilt många kilometer idag, men det är ju egentligen inte alls det viktiga. Huvudsaken att man kommer sej ut och tycker att det är roligt! för även om man varken åker fort eller långt, så känner man att hur bra det är för hela kroppen! Framför allt i magen och armarna, nu när vi varit ute i flera dagar i rad och det är ju bra! Bästa träningsformen, utan att det ens känns som träning :D.
 

Höga isvallar vid strandkanten

Bästa fikastället. 13 minusgrader, men riktigt skönt i solen :D

Kaffe och Olivers nybakade havrebröd satt fint!

Najogubben <3


Isbelagt hav så långt ögat kan nå...


-Älskar att man har så nära till både hav och vildmarkiga skogar här i Höga Kusten, så man kan välja lite olika miljöer från dag till dag. Ger så härliga konstraster, som igår när vi åkte bortanför stugan och häromdagen på Rutberget när vi åkte i magisk vinterskog. Är ju rätt avundsam på norrmännen som har både fjäll och hav, men man kan ju inte få allt och jag är som sagt väldigt glad över att bo där jag bor :D


Sjöbodarna i Aggösundet


 
-Sen passade vi på att svänga förbi Teresia och Elliot när vi ändå var i krokarna. De var dock på väg till farmor och farfar, men vi hann ju träffas en liten stund iallafall :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3