"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

lördag 27 mars 2021

Årets första cykelpass

 
Första milen på cykeln avklarad och det känns så himla skönt i kroppen! 
 
Vet inte när jag kände mej så svettig och slut på senast. Eller jo, det var på senaste fjällvandringen i höstas och då lovade jag mej, som många gånger förut att så här vill jag aldrig känna igen. Jag vill vara stark, pigg och kunna bära min packning utan att tro att jag ska dö haha:D
 
Som när jag vandrade runt Kebnekaisemassivet. Då var jag med mina mått mätt i riktigt bra form och kroppen tio kilo lättare.  Dit villl jag komma igen.
 
Så nu är det allt dags att komma igång på riktigt! Börjar med tre cykelpass i veckan. Utöver de vardagliga promenaderna. Med målet att bli piggare, starkare och uthålligare i kroppen. Samt att att bli av med de överflödskilon som sakta men säkert smugit sej tillbaka. Vad gäller kosten är det väl inte så mycket att ändra på, jag äter nyttigt och varierat, men jag ska försöka hålla igen med godis, dricka och annat slisk fram till sista april. Pepp, pepp! 

 
Nu kör vi! :D2 kommentarer:

  1. Jag hade gärna erbjudit mig att hjälpa dig bära! Försöker ju alltid vara en gentleman. Då hade du kunnat packa hur tungt du ville...;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3