"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

måndag 13 februari 2017

Underbar skidtur i Nätra Fjällskog


I lördags åkte jag till stugan och det var tio minus inomhus när jag kom dit, men efter en stunds eldande spred sej värmen och jag fick en mysig kväll, med månsken som lyste upp så fint utanför fönstret!

På söndagen blev det sen en skidtur i Nätra Fjällskog från Hinnsjöstugan till Västanåhöjden och Västanåbodarna. Det är första gången jag varit uppe på höjden som ligger 430 möh, men definitivt inte den sista, för det var verkligen värt ett besök! Så vacker skog med vildmarkskänsla och fantastisk utsikt!


-och jag fick en otroligt härlig runda på 12 km i finfint före och -3 :DVinteridyll på Nätra Fjällskog

 
Sunnansjöbodarna

Lill-VästanåbodarnaPå väg upp på Västanåhöjden

Magiskt vackert!
 

Vindskyddet på Västanåhöjden 430 möh

Fantastisk utsikt!


Västanåbodarna

Även idag blev det en skidtur på fjällskogen, men nu var vinteridyllen ett minne blott. Mjuka spår, ingen snö på träden och 6 plusgrader!! Alltså den här vintern är verkligen märklig...

...och det är svårt att inte påverkas negativt av de här väderväxlingarna, med snö, tö och is omvartannat. Men det är ju inget man kan göra nåt åt och jag är iallafall glad att jag haft möjlighet att njuta av de vinterdagar som varit och förhoppningsvis kommer det fler, det är ju trots allt bara februari! :D1 kommentar:

  1. Härliga vintermotiv och man anar landsdkapets vidder när man läser om platser du inte redan varit på. Trodde inte sånt var möjligt...:)
    / Deerhunter

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3