"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

måndag 27 februari 2017

Skidtur i härligt snöoväder!


Eftersom vi stänger av värmen när vi inte använder stugan, så var det nollgradigt inne när jag kom dit igår kväll, men efter att ha gjort upp eld i kaminen och slagit på värmeelementen, så var det varmt och skönt när gubben kom från jobbet och vi fick som alltid en mysig kväll! Längtar så tills vi kommer att bo där på heltid!

I morse blev det sovmorgon för mej eftersom jag går på nattpass och gubben for ut med skotern. När jag sen vaknade for vi till Hinnsjöstugan och åkte till Lill-Västanå på Tegsnäskidorna. Det var trögt före och det fastnade en massa snö under skidorna, så de ca 8 km vi åkte tog sin lilla tid. Det snöade och blåste för fullt och det stack i både ögon och kinder. Så otroligt härligt! för det är minsann inte bara sol och blå himmel som är finväder! Utan alla väderlekar har sin tjusning, bara man tar sej ut! :DNätra fjällskog
På väg mot Lill-Västanå i snö och blåstHärligt snöoväder! :DVid Lill-Västanåbodarna


Nätra fjällskog
Sunnansjöbodarna


6 kommentarer:

 1. Ser så härligt ut trots att jag själv brukar skygga för sådant väder. Ni är då riktiga friskusar. Följer din blogg hela tiden för att få se all den fina naturen du bjuder på. Tack för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hantverkarglädje: Tack själv, så kul att du följer :D

   Radera
 2. Åh! Jag blir nästan sjuk av längtan till skidor, skog, vinter och natur! Vad gör man med livet egentligen sittandes på ett kontor varje dag? Håller på och jobbar på en förändring iochförsig. Underbara bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Christina: Tack! och så roligt att du hittat hit :) Hoppas du får till den förändring du strävar efter! Är själv så tacksam över att ha hittat ett jobb, där jag är ledig så pass mycket att jag hinner njuta av livet och de saker jag älskar att göra :D

   Radera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3