fredag 12 februari 2016

Virus på Facebook


Dagen började lite kaotiskt då jag upptäckte att min FB blivit utsatt för nåt virus och därmed skickat ut meddelanden på tyska till alla mina vänner. Ett meddelande som jag själv mottagit för några dagar sedan. Via en länk ombads man göra en ny inloggning på FB och jag loggade godtroget in, då jag trodde att det var ett riktigt meddelande från en släkting i Tyskland och därmed öppnande jag upp för ett virus som stjäl ens inloggningsuppgifter... Läs mer om det nya facebookviruset HÄR

Nu visade det sej att det även hade spridit pornografiska länkar i alla grupper jag är med i och även om de flesta förmodligen förstår att det inte var från mej, så är det ändå pinsamt. Lyckades iallafall radera dessa och bytte lösenord, så nu hoppas jag att jag blivit kvitt det!

Efter den pärsen for jag och åkte skidor i snöyran! Det blev i och för sej mer en trög trög promenad än åkning, eftersom det klubbade fast för fullt under skidorna, men det var så skönt att komma ut och så härligt att det kommer snö efter flera dagars regn och slask.

8 kommentarer:

 1. Kjempefint bilde av deg!

  Synd med det der viruset!Håper det har ordnet seg!

  Ha en fin helg :).Hilsen anita

  SvaraRadera
 2. Anita: Tack snälla! :)

  Trevlig helg till dej med! :D

  SvaraRadera
 3. det er ille med virus ! hadde jeg i fjor, bytte passord ihvertfall Susanne. Bilde av deg er flott !

  SvaraRadera
 4. Jättefin bild på dig! Ja, FB är skit! Därför gick jag ur :-) Ha en fin allahjärtansdag, önskar jag dig och din familj ♥

  SvaraRadera
 5. A very annoying experience. Unfortunately things like this happen. Many times it takes a lot of efforts and energy to solve the problem. Lucky for you that you have got he problem under control.

  SvaraRadera
 6. Först känslan av någon grads komik i det du beskrev, sen blir man heligt förbannad på dessa människor vars enda livsluft tycks bestå i att lura andra. Tur då att det fortfarande finns glädjeämnen på internet. Din bild med kottarna som först mest liknade ett knippe morötter roade.
  / Deerhunter

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning hos mej :)

och ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

♥ Fjällripan ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...