"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 10 februari 2016

Tältnatt i dimma och regnDet var länge sen jag och syrran gjorde något tillsammans nu, så igår eftermiddag åkte vi ut för en tältnatt vid havet. Vädret var väl inte det bästa med plusgrader och tät dimma, som dessutom blev till regn under kvällen, men det kändes skönt att komma ut ändå!

Vi hade tänkt göra en favorit i repris och sova på samma plats som vi gjorde i februari förra året och året dessförinnan, men nu var vi tvungen att stanna på ett annat ställe, då det var rena rama isgatan den sista biten och vi vågade inte ta oss vidare och riskera att halka och slå ihjäl oss i mörkret. Så det slutade med att vi satte upp tältet i närheten av ett litet stugområde och det kändes ju sisådär, men eftersom vi var ensamma därute, så blev det ju bra ändå! :)


Friluftsliv Örnsköldsvik
Josefine myser vid elden

Varm choklad innan sängdags

Josse bäddar iordning för natten


Under natten regnade det rejält och det dånade högt från havet och jag vaknade några gånger av en olustig känsla att vågorna skulle skölja över tältet och dra ner oss i vattnet, trots att jag visste att vi var på tryggt och behörigt avstånd :DPackar ihop efter en lång och skön sovmorgon

Det blev väldigt varmt i sovsäcken den här gången och det är väl inte så konstigt då det var 4 plusgrader(!) då vi gick och lade oss vid tiotiden, men det var faktiskt ännu varmare förra året då det var 6! plusgrader när vi sov där ute. Mycket märkligt februariväder!


Akka Dome 2
Se även:

Tältnatt vid Långroudden 2015
En februarinatt vid havet 2014
Fjällräven Akka Dome 2

6 kommentarer:

 1. Skönt att ni njöt av er övernattning trots vädret.

  Tjingelingen från Rantamor

  SvaraRadera
 2. Så underbar bild på kaffepannan över den öppna elden och spännande med Utterspåren , hoppas du fångar någon på bild // Anita :)

  SvaraRadera
 3. jeg beundrer deg at du er ute uansett værforholdene !

  SvaraRadera
 4. Nice trip by the sea. ;)

  SvaraRadera
 5. very nice
  greetings from hamburg
  susa

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3