"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

torsdag 27 december 2018

Årets sista utenatt


Efter skidturen igår, så stannande Teresia på fika och sen tog jag det bara lugnt i stugan. Både William och Nils var borta, Micke jobbade så jag tänkte stanna kvar över natten. Hade dock inte tagit med mej så mycket mat och var inte längre så sugen på havregrynsgröt som jag hade tänkt äta. Men så kom Micke hit efter jobbet och överraskade med middag (kycklingsallad från Coop) Tack för det :D


 Min fina tältplats i vinteridyll


Micke stannade sen kvar i stugan, men medan han gick och la sej inomhus, så passade jag på att sova ute ännu en natt, eftersom tältet ändå stod på plats och mest troligt var det nog den sista utenatten för i år. Men man vet aldrig, jag har ju fortfarande några dagar på mej innan månaden är slut.


  Hur mysigt! :D


 Beundrar månen på stjärnklar himmel!

Tältnatt nr 32/2018

 Zzzzzz....

 Man sover ju aldrig så gott som ute. Älskar när man känner kylan i ansiktet, samtidigt som man har det varmt och gott i sovsäcken. Älskar att ligga och lyssna på ljuden från skogen. Älskar att sova ute!


 ♥


Se även;

1 kommentar:

  1. So incredibly spent time, my dream. hehe Well, I need more courage and awareness. hehe :))) Very charming photos, wishing you lots of magical moments. :)))

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3