"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

tisdag 10 december 2013

Kvällstur till havet


Så var sista natten gjord och den alltid lika efterlängtade långledigheten är här igen! Den startade vi med en kvällstur till havet där vi tog en promenad i pannlampornas sken och ute vid vindskyddet, gjorde vi upp en eld, grillade korv och drack glögg. Riktigt mysigt och glöggen smakar ju aldrig så bra som utomhus! På tillbaka vägen lekte vi kurragömma i skogen och jag måste medge att det stundvis blev lite "kusligt" i mörkret...Nöjd kille som just skrämt mamma :)Nu har jag för övrigt bara en natt kvar tills jag fått ihop mina 40 utenätter under året och jag klurar på var jag sova över den här gången, jag är lite sugen på att åka till fjälls, men vi får se hur det blir med det, huvudsaken att jag hittar ett ställe med lite mer snö än vi har här i närheten, det blir mysigare så...

17 kommentarer:

 1. Charming!!!.. Very nice pictures.. Regards..

  SvaraRadera
 2. Ja glögg är ju så gott! Både inne och ute! :-) Bra att leka kurragömma i mörkret och att bara vara ute i mörkret! Jag tror tyvärr att många barn är onödigt rädda för mörker :-( Ha en toppenledighet och jag ser fram emot att läsa om var övernattningen blir! :-)

  SvaraRadera
 3. haven't played hide and seek in the dark since i was a kid - and even then it was in our own farm yard so i knew the area well. :)

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du hade hittat till min blogg, så jag hittade hit :) supermysigt och aningen läskigt med en sådan kvällstur! Skönt att komma ut.

  SvaraRadera
 5. Bästa kvällsmyset ni fick. Fina, stämningsfulla bilder allihop. Men den på en supernöjd kille blir min absoluta favorit. Snöat ca 2 dm under helgen men nu har vi plusgrader igen. Ingen ordning på vintern här heller.
  Allt gott
  M

  SvaraRadera
 6. The smell of glogg reminds me of Christmas in Sweden like nothing else. I used to make a very good one back in the day before diabetes made it impossible for me to drink. I tried to write this in Swedish, but somehow got lost in the middle. I love your adventures. What a childhood you are giving your kids.

  SvaraRadera
 7. Roligt att du tittade in. Det gar bra att skriva pa svenska. Ibland glommer jag bort hur man satter ihop en mening, eller glommer ett ord och da skriver jag pa engelska. Det ar mycket kallt har for oss, minus 13 C, och nu langtar jag efter lite glogg. Ha det sa bra.

  SvaraRadera
 8. Sitting by the fire...... lovely photo's !

  SvaraRadera
 9. Wonderful photos. Looks really cosy and like much fun. Have a lovely day. ;)

  SvaraRadera
 10. Oj va gott och mysigt det lät med glögg och korvgrillning.
  Kan tänka mig att det var läskigt med mörker kurragömma ;)
  Kul att du kommer att klara målet med 40 utenätter bra jobbat :)

  SvaraRadera
 11. What a fun evening, with the fire and wine. The moonlight is beautiful. Wonderful set of photos.

  SvaraRadera
 12. Hej,
  Åh, ni har det verkligen fint och mysigt när ni är ute. Jag kan inte tänka mig det finns bättre sätt att njuta av vår vackra Svenska natur än som du och dina nära och kära gör. Att skrämma mamma i skogen gör ju inte inramningen att de mörka strapatserna sämre ;)
  Må väl
  /Ingemar

  ps, underbara bilder, tack för att du visar oss

  SvaraRadera
 13. Det måste ha varit en mysig utflykt för hela familjen!

  SvaraRadera
 14. Dere er noen skikkelige tøffinger! Det ser så koselig ut :-)

  SvaraRadera
 15. Du är nog fenomenal med din uteövernattningar ,härligt att barnen får växa upp ute i naturen ,kram Nette

  SvaraRadera
 16. 40 utenätter! Imponerande!!!!
  Hälsningar från Skottland

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3