"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

tisdag 31 december 2013

Året som gått...


Så var det dags för ett nytt år igen! Tänk vad tiden går fort. När jag tittar tillbaka på 2013 så har jag haft ett helt underbart år med en massa härliga upplevelser, även om det också har kantats av en rad sorgsamma händelser. Händelser som vänt upp och ner på tillvaron och helt utan makt att kunna påverka, vilket har gjort att livet känts svårt och tungt många gånger. 

Men så är det ju i livet, vi får alla möta våra med och motgångar av olika karaktär. Det viktigaste är ju att man på något sätt hittar styrkan att gå vidare och för mej har det inneburit att jag släppt väldigt mycket på alla måsten och borden och sett till att fylla mina dagar med saker jag tycker om att göra, vilket i sin tur gett mycket glädje, kraft och energi. Visst, det finns ju saker som man måste göra också, men mycket av det är bara onödigt tjafs. Vi har bara ett liv och det är här och nu!För att lyfta fram några av de fina minnen från året som gått, så har ju ALLA övernattningarna varit helt fantastiska upplevelser, speciellt min första natt på egen hand på klipporna, den första kajakturen med övernattning, min vandring längs Kungsleden och så förstås månskensnatten på myren. För att inte glömma de nätter jag hade på tu man hand med Nils och William. Sen så har vi ju haft flera fina fjällresor också och sommarens tripp till Stekenjokk var helt underbar då det var så varmt att vi kunde bada i fjällforsarna. Ja många fina minnen har det blivit, men den största händelsen i år var nog ändå när jag efter flera års jagande fick skjuta min allra första ripa! Vilken otrolig lyckokänsla!Nu ser jag fram emot ännu ett år med många härliga upplevelser och äventyr! med många utesovarnätter! Drömmen om att besöka Kebnekaise ligger fortfarande högt upp på min vill-göra lista och kanske är det i år som det kan bli av, det återstår att se. Jag hoppas också på en flerdagarstältning under vintern, en lite längre fjälltur på skidor till våren och en längre fjällvandring till sommaren. Sen drömmer jag även om Lofoten och en massa andra vackra platser, som jag bara måste få se! Men först och främst hoppas jag nu att snön äntligen ska komma och att jag ska hinna åka många mil på skidorna :D14 kommentarer:

 1. Susanne I wish you and your family a HAPPY NEW YEAR !

  greetings, Joop

  SvaraRadera
 2. happy 2014 to you, dear susanne. may it be full of adventure for you.

  SvaraRadera
 3. Tack för alla underbart vackra naturfotografier under hela året.
  Hit tittar jag alltid in när jag vill känna och uppleva det där lilla extra som ger en liten själslig kick!
  Önskar dig ett Gott Nytt År!

  Karin

  SvaraRadera
 4. Oj vilka härliga äventyr du varit med om i år! Du inspirerar mig till mer friluftsliv! Kommande år ska jag försöka komma ut mer och campa i högländerna och vandra. Hälsningar från Skottland.

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina bilder o gott nytt år ,nette

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År till dig med Susanne , kramar från Anita :)

  SvaraRadera
 7. GODT NYTT ÅR.
  Takk for alle dine flotte foto og all din kontakt i 2013.
  Gleder meg til å fortsatt nyte dine bilder og opplevelser i 2014.
  Bamsekram fra Karin.

  SvaraRadera
 8. Önskar dig också ett Gott Nytt År! Ser fram emot att fortsätta följa dig i bloggen!

  SvaraRadera
 9. Takk for at jeg har fått være med på mange av dine fantastiske turer, Susanne. Setter virkelig pris på dine bilder og skildringer .

  Ønsker deg et godt nytt år med mange nye fantastiske opplevelser. Håper dine ønsker blir til virkelighet (Lofoten kan anbefales, uansett årstid!)

  Klem fra Irene

  SvaraRadera
 10. My best wishes for 2014 for you and your family.
  After looking back it is easy to make plans for the next year. Maybe it is suggestion for you to search every month for your best photo of that month. At the end of the year you'll have a great summary of 2014.
  Greetings, Kees

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3