När jag vaknade i eftermiddags så stekte jag några rårakor och satt sedan ute på trappen och åt i det fina vädret. Den här gången kryddade jag dem lite annorlunda än vanligt och det blev så himla gott att jag bara måste dela med mej av receptet. Kan tänka mej att det passar utmärkt att steka dem på Muurikkan också!
Till två stora rårakor behövs 2-3 skalade och rivna potatisar, 1 ägg, salt, lite grovhackad gräslök. Krydda med FourPeppers och vitlökspeppar och stek dem sedan med smör. Mmmmm så ljuvligt gott!
Hmmmmm, meine Lieblingsspeise, mir tropft der Zahn!
SvaraRaderaGott :) /teresia
SvaraRaderaMmmm... Looks very nice!
SvaraRaderaGreetings from the Netherlands,
dzjiedzjee.blogspot.com
Jag brukar byta ut hälften av "pären" med riven squars, ibland har jag bara squars med olika kryddor, ibland purjolök. Jag tar vad jag har!
SvaraRadera/Brita
Ser smarrigt ut! Får nog prova det i morgon:)
SvaraRaderadet ser deilig ut :-)
SvaraRaderaSka testa ikväll. Tack för tipset!
SvaraRadera- Halloj i norr.
SvaraRadera- Nu blev jag riktigt hungrig. Dags för en alldeles för sen frukost....
Otroligt vackra morgonbilder i förra inlägget.
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)
Det var länge sen jag åt rårakor men goda är dom.
SvaraRaderaFina matbilder ;)
These looks delicous even if I don't like eating them. ;)
SvaraRaderaFyu farao vad sugen jag blir, ser riktigt gott ut !!
SvaraRadera