"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

torsdag 25 april 2013

På upptäcktsfärdVissa dagar är helt enkelt bättre än andra och idag var en sån dag. Packade lite (för lite) fika, drog på mej kängorna och körde i stort sett dit näsan pekade, för idag var planen att hitta något nytt ställe. Svängde av från E4an efter att ha kört norrut någon mil och följde sedan en grusväg, tills det tog stopp vid en bom. Vända eller fortsätta var frågan, ja, jag visste ju inte hur långt det skulle vara till havet därifrån, men jag chansade och efter nån kilometers vandring så öppnade sej ett vackert klipplandskap och det blåa havet, så långt ögat kunde nå! 

Tänk att det fortfarande finns så många fina ställen som bara väntar på att bli upptäckta. Ja nu menar jag ju inte att det är några okända platser, det finns ju självklart folk som känner till dem, men för mej är de nya. Vi vandrade längs strandkanten en stund och sen var det så fantastiskt skönt att lägga sej ner på de släta klipporna och höra havets våg. Solen värmde dessutom gott och jag skulle mer än gärna ha somnat till en stund. Men verkligheten kallade och det var dags att gå tillbaka till bilen för att åka och hämta barnen från skolan. Mycket tacksam för en underbar dag och fylld med härlig extra energi!Najo leder vägen

och vi kommer fram till ett fantastiskt klipplandskap!

Känns nästan som en sommardag och JA det blev lite varmt med mössa

Så vackert med de röda klipporna

Ett naturligt hjärta
Handmade <3

Här ligger man bra :)
Efter att ha tittat på Eniro, så tror jag att platsen heter Klubbudden och det kommer absolut att bli fler besök dit! Nu längtar jag bara efter fler fina ställen att upptäcka och vem vet, kanske blir det redan imorgon. För jag har tagit två semesternätter och ska ut och tälta, alternativt sova under bar himmel :)


17 kommentarer:

 1. vad mysigt att bara ge sig iväg sådär oplanerat på upptäcksfärd!! och att hitta fram till ett så fint ställe vid havet dessutom =)

  SvaraRadera
 2. Hahahah du är helt otrolig du, bara traskar iväg ett par kilometer som ingenting...undras vars du varit , men det ser onekligen vackert ut, som du säger sommarkänslor i dina foton.

  Vi var ute på Lögdeå gamla flygfält å spanade på fåglar idag, trodde att kanske någon trana kommit men vi såg ingen.

  Sen fotade jag lite vid Olofforsbruk där vattnet brusade ordentligt för att isen höll på att dra iväg....

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 3. lovely place for you and najo to explore!

  SvaraRadera
 4. Det hørs spennende ut med nye steder, og det var jo virkelig vakkert der! I morgen hadde jeg tenkt meg et sted det er et år siden jeg var sist - et sted med traner - men så skal det visst regne... Tror ikke traner er så aktive i regnvær... Jaja,solen kommer vl igjen :-) Nyt ferien din Susanne!

  SvaraRadera
 5. Vad det var vackert...kul med nya upptäckter. Så gör jag med ibland o det händer att jag hittar ställen h är hemmavid som jag inte varit på....

  SvaraRadera
 6. Spännande att upptäcka nya platser. Jackpot i detta fallet med klippor å hav, jag gillar :)

  SvaraRadera
 7. Så kul att komma till så nya, vackra ställen. Snygga bilder!

  SvaraRadera
 8. Känner igen namnet Klubbviken, men kan inte placera platsen. Vilket håll for du?/Brita

  SvaraRadera
 9. Brita: Jag hade skrivit fel, det ska vara Klubbudden...Jag körde förbi Ultrå, mot Sund... Jag tror förresten att det är Långroudden som man ser där mittemot på bilderna :)

  SvaraRadera
 10. Det är ju för lustigt, jag satt och funderade på lämplig övernattningsplats i morrn och tanken snuddade vid Klubben, men nu har du ju varit där redan.... Då får jag klura vidare!
  Fullmånen var otrolig ikväll, hoppas hoppas den är på samma fina humör i morrn med!

  SvaraRadera
 11. What a beautiful day. And I really love those red cliffs. Have a lovely weekend!

  SvaraRadera
 12. It is always nice to wander around in nature. Sometimes you are surprised that you have never visited some places before. You had a great trip, along the beach with all those red rocks.
  Have you lost your heart there:)?
  Have a nice weekend, Kees

  SvaraRadera
 13. Ibland är det värt att chansa som i det här fallet, verkar ju vara kanon fint där.
  Härliga bilder ;)

  SvaraRadera
 14. Spennende med nye steder og "turnere" :) Så flott ut her ved havet!

  SvaraRadera
 15. Ser ut som en flott plass :) herlig :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3