"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

fredag 18 maj 2012

Träningsdax!De senaste veckorna har vi varit ute och sprungit på kvällarna och det har verkligen gjort både matte och hund gott. Jag är ingen springare egentligen, men det är roligt när man märker att det går bättre och bättre för varje gång. Nu börjar det också bli dags att träna lite mer aktivt med Najo, både lydnad, apportering och så småningom spår och vatten. Det är bara att hoppas att det går lika bra som förra året. Skulle behöva lite apportvilt i form av trut och mås, men de senaste åren har till och med klubben haft svårt att få tag på fåglar...

10 kommentarer:

 1. Lika här, skall våga mig ut och träna spår. Ormar du vet. Skall sedan gå en helgkurs hos min uppfödarmentor som har kurs med instruktör för sina valpköpare. Jag får dock vara med. Vilja behöver lite extra. Trym är rätt duktig redan på måndagsträningen. Fast nu har det inte blivit på ett tag pga fotokursen. Maila vad du behöver så kanske jag kan höra efter lite.

  SvaraRadera
 2. Fantastic photographs, beautiful dog. I am greeting

  SvaraRadera
 3. Jag ar ju inte muycket for jakt, men val tranade hundar behover vi alla. Jag behover jobba med mina med. Tack snalla du for att du kommenterade om min Angel.

  SvaraRadera
 4. good for both of you!

  (i tried to vote for larger photos, but i couldn't get it to work.)

  SvaraRadera
 5. A cool well trained dog - how nice.

  SvaraRadera
 6. He is cute and nice looking. He looks very obedient. I can't train my dog Tasha because she came to our home when she was six years old. That is too late for training.

  I voted but not sure is my vote is correct. I like large photographs.

  Hugs from Kaya.

  SvaraRadera
 7. Känner igen känslan så här på våren då dragsäsongen var över. Nog för att lydnad gällde då också men jaktträningen är något annat. Roligt, nära en lyrisk känsla över att dra och kasta mås. Hoppas det löser sig med måsen/brita

  SvaraRadera
 8. jätte fina bilder. harmoniska!

  SvaraRadera
 9. Hi Susan,

  as sweet as your dog insists on that first photo. Your dog is your greatest friend and comrade. Nice that you immortalized him :-)

  Greetings, Helma

  nieuw! Klik op de bovenstaande woorden om te bewerken en alternatieve vertalingen weer te geven. Verwijderen

  SvaraRadera
 10. Flott hund! Ser ut til å trives!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3