"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 22 juni 2011

Lunchtur i skogen


Igår blev det en härlig långtur i skogen och efter en brant vandring upp för ett berg, så smakade det gott med pasta och kycklinggryta, som vi lagade till på spritköket uppe på toppen. Vi hade med oss såna där frystorkade måltidspåsar som man kan köpa på bla Naturkompaniet och de är riktigt goda nu för tiden. Lite dyra kanske, men det är det värt för att hålla vikten nere på en längre vandring. Nu var ju inte det här någon längre tur i den bemärkelsen, men jag ville testa en ny smak, så man vet vilka man ska ta med sej på fjället...


På väg ner från berget igen så såg vi den här hackspetten. Det tjattrade och pep oavbrutet, ungen i hålet verkade omättlig, mamman flög fram och tillbaka med näbben full med mat, men den fortsatte bara att skrika efter mer. Vilket jobb de har...


11 kommentarer:

 1. This collage looks very good with the flower on left side. LG Tina

  SvaraRadera
 2. Ja de fuglemammaene har en stri jobb, det er sikkert :-) Så herlig å spise ute i skogen. Det skulle man vært mye flinkere til, det er jo så koselig. Flotte bilder, ser ut som dere hadde en kjempefin dag! Siden du har hatt bloggen så kort tid, tror jeg ikke du skulle trenge å gjøre noe med bildene du allerede har lagt inn. Jeg vet ikke om det finnes noe sted i Picasa hvor man ser hvor mye plass som er brukt... Så i kommentarene i det andre innlegget at det var en som snakket om en pixelgrense hvor bildene ikke talte med. Resizer du til under denne størrelsen burde det jo iallefall gå bra skulle jeg tro.

  SvaraRadera
 3. :-))))
  Joda, hvis du går inn på Picasa kontoen din, ser du helt nederst på siden hvor mange % du har brukt.

  SvaraRadera
 4. Ser du fått ut trevliga skogsbilder. Jag gick in på Picasa och upptäckte att jag hade förbrukat 1023 av 1024mb. Köpte extra utrymme, minsta var 20gb/år för cirka 40 skr.
  Så jag fortsätter att lägga ut stora bilder.

  SvaraRadera
 5. Dag Susanne

  Een mooie collage van een prachtig stukje natuur, en die specht is super goed vastgelegd,, ik begin mijn dag weer goed door deze mooie opnames te bekijken.... complimenten hoor.

  Groetjes, joop

  SvaraRadera
 6. Tjingeling...
  Jag tittar in som snabbast och vill önska dig en riktigt skön midsommar.
  Kramizzzz/Lotta
  Härliga bilder!!!!!

  SvaraRadera
 7. Hej ser att du kan få in foto igen bra :) smakar alltid gott med mat i skogen...

  SvaraRadera
 8. Fina bilder! Frystorkat låter inte smaskens men det säger jag nog bara för att jag inte testat själv. Det utvecklas väl ständigt och jämt där också:) Har hört vissa som kockar ihop riktigt avancerade rätter som potatisgratäng från grunden, ha ha. Ja men det finns mycket att testa. Måste säga att pitabröd med renskav var en hit att äta utomhus:)

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara bilder!

  SvaraRadera
 10. Trevligt att se att du fick i ordning på bilderna igen på bloggen.
  Och visst smakar lunchen bäst ute i naturen.
  mvh micke

  SvaraRadera
 11. På något sätt smakar det alltid bättre ute. Särskilt om man gått en bit...

  Fåglar är roliga, har haft en gök som satt just utanför tältet och gal. Häftigt och man förstår att de hörs en bit, det var bra volym! Synd att klockan var 4 på morgonen bara =)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3