"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

fredag 11 oktober 2019

Längtan efter att bo i stugan


Har tillbringat några underbara dagar i stugan och för varje gång blir längtan allt starkare efter att bo här på heltid. Planen är dock att flytta hit redan nästa år, så det ligger ju inte allt för långt borta i tiden.

Det är utedass som gäller och vi har inget rinnande vatten, utan vi hämtar vårt vatten i brunnen med hinkar och kokar sen upp disk & duschvatten. Ett enkelt liv som jag önskar vi kunde fortsätta med...

Men, när vi väl ska bo här, så kommer vi ju såklart att behöva tvättmaskin mm och då kommer vi att  dra in vatten och göra iordning toa och tvättstuga där bastun är nu. Bastun i sin tur kommer att få sin plats längre ner på gården. Tillsammans med ett vildmarksbad. Med utsikt över "tjärnen".

Kommer att bli toppen! :D


Home sweet stuga





-Älskar att bo mitt i naturen. Att kunna gå ut och jaga direkt från stugan. Ställa sej på skidorna och åka ut på skogsur direkt från gården. Livskavlite de Luxe.



Snidade fåglar


Stugan har en boyta på ca 50 kvm och även om vi planerar att bygga ut ett sovrum, så kommer stugan fortfarande att vara liten och det är precis som vi vill ha det. Compact living :D


Flocken :D







Det har hänt en hel del i stugan under de år vi haft den, med allt från takbyte, ommålning av fasaden, köksrenovering och trallbygge och än finns det mer att göra. Som att bygga badrum/tvättstuga, flytta hallen till det befintliga sovrummet och göra en tillbyggnad med ett nytt sovrum.

-Tur man har en händig man :D


  • HÄR kan man se alla stuginlägg



1 kommentar:

  1. Å va mysigt det låter att ni tänker flytta till er stuga. Kommer nog bli toppen tror jag :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3