"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 6 februari 2019

Eftermiddagstur på fjällskogen


Det har av olika anledningar inte blivit så mycket skidåkning för mej den här vintern. Men än finns det tid och nu finns det rätt gott om snö i skogen. Hurra! Tog en tur på fjällskogen i måndags och  även om spåren hade snöat igen och det var ganska så tungt att åka i djupsnön, så var det så skönt att komma ut,.

-och än härligare var det idag, med nydragna spår, sol, snöklädda träd och 16 minusgrader.


 Vintervackert på fjällskogen #Nätrafjällskog

 Nydragna spår ✓Det blivit en hel del extranätter på jobbet de senaste veckorna och jag har inte riktigt hunnit återhämta mej mellan passen, så det var så otroligt behövligt att komma ut idag och få fylla hjärtat, själen och sinnet med allt det vackra och bara njuta av tystnaden och det lugn och välbefinnande man bara kan få i skogen.

-och nu känner jag mej lite mer redo att ta mej an fyra extranätter till. Plus mina egna tre till veckan... Kommer att bli jobbigt. Men jag ska inte klaga, det är ju bara tillfälligt som det är så här och nästa vecka, 

-väntar en härlig och efterlängtad helg i fjällen!

 
 Vinterskog- Så vackert så jag dånar
 
 Lilla Najogubben


"En av livets viktigaste lärdomar måste ju vara att aldrig glömma att ta med fika på turen! Sååå många gånger jag fått ångra det, för även om jag ofta brukar ha nåt gott i ryggsäcken så är det helt klart inte ofta nog. Skulle ha varit väldigt gott med varm choklad och en macka idag :D...

5 kommentarer:

 1. Kan knappast bli ljuvligare än det du visar här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hantverkarglädje: Nä, det är helt underbart vackert i skogen nu! Det enda som fattades var väl en kåsa choklad, men det få jag ta nästa gång!

   Radera
 2. Wow, this really is winter. With us the sun is shining sometimes, but rain and wind are dominating. Snow sometimes appears, but hardly more than just one day. I love your pictures.
  Greetings, Kees

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kees: Thankyou very much! The snow was a bit late this year, but now its here and its really wonderful :)

   Radera
 3. Fantastiska bilder. Vi har haft jätte fina dagar i veckan men naturligtvis jobbar man då. Får uteabstinens.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3