"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

tisdag 12 december 2017

Toppfågeljakt i magisk vinterskog


Åkte till stugan med gubben igårkväll och efter middag tog vi en pannlampetur i skogen och därefter blev det nån timme i bastun innan vi gick och lade oss. Så himla skönt med vedeldad bastu!

...och efter en lugn morgon med kaffe och stugmys, så gick vi ut toppjakt, efter att vi sett 30-35 orrar längs Hinnsjövägen. Men förutom spår efter några orrar i snön och en lavskrika i topp, så var det väldigt tyst och lugnt i skogen. Men det spelar egentligen ingen roll, det är spännande ändå och helt enkelt underbart att skida fram mellan alla vackra snöklädda träd.

Riktig vinterlycka! Helt underbart att skida fram i vinterskogen!


Spanar efter fåglar i topp

Skattar mej så lycklig att jag får ha det så här bra om dagarna :D

Lavskrika i topp


Hade lite svårt att artbestämma fågeln i topp, men kom fram till att det var en lavskrika, dessa underbara fåglar. Förutom den, så var det dock tomt på fågel. Hittade visserligen massor med spår där de traskat omkring bland gran och tall, men inga i topp. De kanske hade flockat ihop sej med dem som vi såg tidigare på dagen och hur som helst så fick vi en fantastisk dag ändå :D
Fika på stående fot 

Snöklädda träd, kan inte få nog av dem ♡
Home sweet home <31 kommentar:

  1. Helt fantastiskt och ser så mysigt ut vid er stuga. Hoppas snön stannar. Vi har också snöklädda träd just nu men vore nästan för fantastiskt om det inte töar bort före julen. Ha det så gott där i skogen.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3