"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

tisdag 5 februari 2013

Virkade mössor i härliga färger
Jag har alltid tyckt om att virka, men nu har virknålen legat på hyllan i många år. Men så blev jag sugen på att börja igen, så förra veckan for jag på affären och köpte en full påse med garn i olika färger och nu virkas det mössor och pannband för brinnande livet :)Några utav mössorna jag gjort under veckan

...och som vanligt när jag börjar med någonting, finns ingen hejd, så nu måste jag skaffa mer garn och virka ännu fler. Det är ett trevligt tidsfördriv och mössor kan man ju som sagt aldrig ha för många av :)


Nu är iallafall sista natten gjord och 8 härliga, lediga dagar väntar. Jag ser fram emot att åka ut på långtur med skidorna uppe på Rutberget, och kanske det även blir ännu en natt i tältet. Har förresten glömt att berätta att jag vunnit en pälsfibertröja från Swedteam, genom att skicka in en jaktbild till Hagelgevär.se :)

20 kommentarer:

 1. Fina mössor, det va inte dåligt!

  SvaraRadera
 2. Wonderful color combinations. Great work ! Best regards, Synnöve

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är!! Jag önskar jag hade tålamod att virka eller sticka - påbörjar projekt emellanåt men slutför dom aldrig.. men jag har både en mamma och en syster som är duktiga på handarbete så jag råder ingen brist på vare sig sockar eller mössor.. =) min syster har en textilhantverksbutik http://www.limmo-design.se/

  SvaraRadera
 4. i hate hats, but i LOVE headbands! great job!!!

  SvaraRadera
 5. Så du både köper och gör mössor....

  Kul med hantverk! Hustrun virkar (och stickar) massor. Tösen har nu virkat sitt första pannband, hon är åtta så det skall böjas i tid det som krokigt skall bli. Var det din mor som lärde dig?

  SvaraRadera
 6. Leif: Ja det var mamma som lärde mej, hon är en flitig handarbeterska :) Vad kul att dottern gillar att virka :) )

  SvaraRadera
 7. Men va kul att du vann med ditt jaktfoto...
  GRATTIS till din vinst.
  Och jag tycker allt att du ska börja sälja mössor så kreativ som du är på att virka...
  och snygga blir dom me.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 8. Trevligt om du kan samla in och hattar virka, Susanne ... haha. Du kan ställa in varje dag är en annan. Färgerna är mycket vackra. Jag önskar dig massor av skoj.

  Liebe Grüße,
  Waldameise

  SvaraRadera
 9. Vad du kan, så skoj, fina färger...det var länge jag fixade sådant, väva har jag gjort en del vilket är kul o astressande....man får ju banka lite då :-)
  BIlden va jätt3efin

  SvaraRadera
 10. Grattis till din vinst! Alltid kul att vinna. Jag har inte kommit på första plats med mina bilder men en hel del andraplaceringar har det blivit.
  Vilka fina mössor, jag skulle ha väldigt svårt att välja favorit eftersom alla är så snygga.

  Blev det någon skidfärd?

  :-)

  SvaraRadera
 11. Jodå, Lotta det blev en kvällstur :)

  SvaraRadera
 12. Massor av mössor i härliga färger! Så duktig du är! Jag har aldrig kunnat virka, det blir för hårt och "knöligt" hur jag än gör så jag får köpa mina mössor ;-)
  Hoppas du kommer iväg på många
  (och långa) skidturer i veckan!
  / maria

  SvaraRadera
 13. Herlige luer og panneband i glade farger! :) Rart med det, når man først setter i gang... det baller på seg, mye vil ha mer :D Koselig hobby uansett da!

  Nydelige tur/mat/kose-bilder tatt utendørs under her. Herlig! Vi har bare sykdom hjemme, så vi er... innendørs, puh... Trenger virkelig frisk luft!! ^_^

  Kos deg! PS - grattis med trøya!!

  SvaraRadera
 14. Beautiful hats you have made​​, beautiful color combinations.
  Greetings Irma

  SvaraRadera
 15. Hej igen! Vilka härliga mössor och pannband du gör. När jag var yngre och min mor var sticktokig så lärde jag mig att sticka en del mössor till mig själv, man kanske skulle ta upp det igen. //Urban

  SvaraRadera
 16. Så mange fine luer da! Jeg hekler ikke så mye, men strikker desto mer :-) Votter er min store lidenskap - med mønster og farger :-)

  SvaraRadera
 17. So farbenfroh und schön sieht deine Handarbeit aus! Da wird es richtig bunt im weissen Schnee :-)

  SvaraRadera
 18. Grattis till fotovinsten, men som tidigare nämnts så tar du ju väldigt fina bilder. Vilken energi i mössfabriken! Vilket är försäljningspriset?

  SvaraRadera
 19. Bojje: jaa, det är inte lätt att sätta pris på det man gör själv...får återkomma om det :))

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3