"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

söndag 3 april 2016

Stughelg och skogsmys


Vi har haft några riktigt sköna dagar i stugan och ju mer vi är där, desto större blir längtan efter att bo där på heltid! När barnen gått ut skolan lär vi nog sälja huset och flytta dit och även om det är några år bort, så har vi en hel del planer på hur vi vill bygga ut och förändra eftersom...

Micke har nu även fått en plats i älgjaktslaget och jag kommer att få jaga småvilt där, så det är ju verkligen en dröm som slagit in. Kommer att bli så härligt att kunna gå ut och jaga direkt från gården! och till vintern ska vi sätta ut mårdfällor. Måste även kolla upp om det finns nån kurs där man kan lära sej hur man tar vara på och bereder skinn framöver!


När kaffet smakar som bäst!I lördags fick vi trevligt besök av Mickes bror med fru och barn, som stannade över natten och på dagen for vi på utflykt till Stor-Åbodsjön. Sedan blev det grillat till middag och kvällen avslutades med bastu och kortspel :D


Korvgrillning

Hållmålningen i Stor-Åbodsjön
3 kommentarer:

 1. It's nice to hear that you like your cabin that much that you can imagine to live there forever. That is really good and your picnic in the woods looks so cosy I would like to go there now. :)

  SvaraRadera
 2. Alltid kos å ha med venner / familie på tur - uhmmm - og god kaffe.

  SvaraRadera
 3. Bål & kaffi, noe bedre ute i naturen??? :) Herlig selskap og opplevelser sammen. Gull verdt. Nyt ;)

  Jeg har kikket jevnlig innom deg, men har vært så dårlig på å kommentere. Elsker bloggen din. Herlig å se dine bilder, beskrivelser fra små og lengre turer både alene og med selskap. Flink å skrive tips og info om utstyr. Får mye input og læring gjennom bloggen din også. Du er dyktig på mange plan :)

  Nyt våren og herlige turer fremover :D
  klem, Eli Kristin

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3