I år hann jag inte plocka in några vinbär, eftersom fåglarna redan hade
hunnit tömma busken. Men jag har fortfarande kvar en hel del sen förra
hösten, så häromkvällen bakade jag min godaste vinbärspaj och sen gick vi upp till vindskyddet på berget och fikade. Såna där små stunder som förgyller :)
Häll ut ett lager med röda eller svarta frysta vinbär i en smörad rund pajform, strö över socker och lite potatismjöl. Vispa ihop smeten, bred smeten över bären och grädda på 200 grader i nedre delen av ugnen i 15-20 minuter. Serveras med eller utan vaniljvisp och ät å njut!
(Dubbelsats i långpanna)
Mums... paj är alltid gott!
SvaraRaderaTack för recept-tipset!
Kram /bea
tusen takk, det må jeg prøve :-)
SvaraRaderaalltid toppen ... jag Älskar din superfint blogg :)
SvaraRadera- Halloj i norr.
SvaraRaderaDet där såg ju riktigt läckert ut....
- Underbara bilder de senaste dagarna Susanne !
- Ha en fortsatt bra dag !
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)
Oj det ser godt ut! hmm kunne tenkt meg å gå på tur med deg - du har alltid med deg så mye smaskens :-)
SvaraRaderaThis looks so delicious. I could really eat one (or more) pieces of that paj.
SvaraRaderaI hope you had a nice stay in the woods today.
Mumms säger Teresia engelhardt :D
SvaraRaderaSka testas!
SvaraRaderaSå både spennende og veldig godt ut:) kanskje jeg må prøve:))
SvaraRaderaMums - denne recepten på prøves ;D
SvaraRadera