"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 26 juni 2013

Kvällsdopp i tjärnen


Idag har vi haft mulet väder med lite regn och på förmiddagen for vi och fikade hos syrran. Efter det tog jag itu med att sortera och gå igenom garderober och skåp här hemma. Något jag gör ganska regelbundet, men på något konstigt vis så finns det alltid något nytt att slänga och det känns alltid lika skönt att få göra sej av med lite onödigt "skräp". Efter det blev det biffar, med rårivna rödbetor och vitlökskryddad cremefraiche till middag och lite senare en kvällstur med gubben och springskorna runt Hörnsjön. Vet inte om vi sprang fortare idag, men det var riktigt jobbigt och vi vart helt sjublöt av svett, så vi bestämde oss för att ta ett dopp i Hamptjärn. Brassade på värmen i bilen för att vi inte skulle ångra oss och skyndade oss snabbt hem efter handdukar och schampoo. Klädde sen av oss i bilen när vi kom fram och sprang rakt ut i vattnet och ÅÅÅÅ så himla skönt!!

Det här måste vi göra många gånger!!

14 kommentarer:

 1. Så jäkla duktiga och sportiga ni är.Önskar jag vore det med.Måste ha varit skönt att slänga sig i plurret efter den svettiga springturen.
  Skönt att rensa också.Något jag med skulle behöva göra.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Härligt!
  Spring före maten nästa gång. :-)
  / Leif D.

  SvaraRadera
 3. Jamen visst är det skönt med ett kallt bad, jag brukar tycka om att göra likadant här uppe i dom kalla sjöarna/bäckarna. Rantafar tycker inte det är värst vidare skönt, och så får han nog akta sig för sitt trasiga hjärta.
  Han får ju heller inte vinterbada, och det är lite som det för hjärnan krymper lite...hahaha

  Sv: näe inte sover Rantafar i tält, dom har hyrt in sig i ändan av en ladugårg, där det finns en lägenhet.
  Hela ladugården är renoverad och fin, och stolparna där kossorna stod är kvar, lite charmigt.
  Nu ha han bott där med sina tre polare sen söndag så nu idag ska han knacka på här hos mig, ska bli lite trevligt med sällskap.
  Hörde mig prata med mig själv i morse !!!!

  Nej nu är det dags för en morgontur med kameran, lite mulet ännu å som det har regnat inatt, och så har dom elaka små svien kommit.

  Tjingelingen från Rantamor i fjällen.

  SvaraRadera
 4. Dette så gøy ut, fin sømmerstemning.

  Ottar

  SvaraRadera
 5. Jag minns engång att vi gick upp till lill Gitsjön och det var varmt som attan. Då vi kom fram hoppade vi naken i bäcken. Jag minns hur underbart det var! Underbara bilder. Hoppas att allt är bra. Hör så lite från dig =)

  SvaraRadera
 6. Jag minns engång att vi gick upp till lill Gitsjön och det var varmt som attan. Då vi kom fram hoppade vi naken i bäcken. Jag minns hur underbart det var! Underbara bilder. Hoppas att allt är bra. Hör så lite från dig =)

  SvaraRadera
 7. Lät o ser friskt ut !
  Gillade andrabilden som en reklambild för Wella !!!
  Ha det fint ! Ronnie

  SvaraRadera
 8. Og til og med såpe og shampo da gitt. Det ser riktig så forfriskende ut, men jeg hadde nok klaget for at det var kaldt :-)

  SvaraRadera
 9. Lol ....... funny men to see that you are using Wella shampoo * lol *. And how nice to grated beets with garlic sauce to eat. Here in the Netherlands it is too cold for a swim because today is only 13 degrees brrrr ..... Also tomorrow is one day with lots of rain. The summer leaves Lower Land down.
  Greetings, Helma

  SvaraRadera
 10. Jag tittar längtansfullt på dina bilder. Ert dopp, det var med all säkerthet alldeles ljuvligt.
  Allra skönast är ju när man är lite svettig så jag bara längtar till 30+ och sen få kasta mig i vattnet vid sommarstugan. Visst har jag doppat mig i år men brrrr.

  SvaraRadera
 11. Skönt, jag har inte varit nere vid vår sjö ännu, valparna kunde vi ju inte ta med. Nu hoppas jag åter på sköna dagar med sol o picnic där nre

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3