Somrig paj med Kvibille ädelost och körsbärstomater
Enkel och god!
Rör ihop 3 ägg, 3 dl cremefraice,
riv i en trekant klassisk Kvibille, salta å peppra
riv i en trekant klassisk Kvibille, salta å peppra
Fyll blandningen i pajskalet
Lägg på halverade körsbärstomater å strö över lite basilika på varje
Gräddas 25 minuter på 220 grader
Använde färdig pajdeg från affärn för första gången och det funkade väldigt bra!
Det var även första gången jag gjorde den här pajen och den blev jättegod :D
...kan tänka mej att det skulle bli bra att ha i röd paprika, ruccola eller färsk spenat oxå
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"
ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.
Fjällripan <3