Jag brukar nästan alltid ha dadelbollar i frysen, för att ha nåt nyttigare alternativ till kaffet eller som backup när sötsuget plötsligt faller på. Brukar göra dem väldigt små, så man får ta ta två dessutom. Nu hade de dock tagit slut och istället för en ny sats så gjorde jag en variant av chokladbräck.
-Mmmm så himla gott det blev! Kommer att bli svårt att bara hålla sej till en bit :D
Saltig chokladbräck med kokos, solros och pumpakärnor
200 gram mörk choklad
1 msk kokosolja
~1/2 dl kokos
~1/2 dl solroskärnor
~1/2 dl pumpakärnor
En dutt honung
flingsalt
Smält chokladen och kokosoljan i vattenbad, rör ner övriga ingridienser, toppa med ytterligare solros o pumpafrön samt lite flingsalt. Bred ut på bakpapper. Frys in och bryt bitar. Njut till kaffet :D
Se även;
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"
ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.
Fjällripan <3