onsdag 6 juni 2018

Paj med ädelost och körsbärstomater


 Somrig paj med Kvibille ädelost och körsbärstomater


Enkel och god!


Rör ihop 3 ägg, 3 dl cremefraice,
riv i en trekant klassisk Kvibille, salta å peppra

Fyll blandningen i pajskalet

Lägg på halverade körsbärstomater å strö över lite basilika på varje

Gräddas 25 minuter på 220 grader 





Använde färdig pajdeg från affärn för första gången och det funkade väldigt bra!
Det var även första gången jag gjorde den här pajen och den blev jättegod :D

...kan tänka mej att det skulle bli bra att ha i röd paprika, ruccola eller färsk spenat oxå




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3