torsdag 4 augusti 2016

Pizzabullar


Testade att göra pizzabullar häromveckan och mums så goda de blev! Jag hade bara några deciliter vetemjöl hemma, så tog jag resten grahamsmjöl och det blev riktigt bra! Till fyllning hade jag färdig tomatsås med chili och vitlök, skinka och ost och så strödde jag lite oregano uppepå.

Godast var de förståss direkt från ugnen, men det var inte fy skam att värma dem på elden heller :D


Pizzabullar-perfekt utflyktsfika

Pizzabullar
Pizzabullar med tomatsås, skinka, ost och oregano

Recept på pizzadeg med jäst


Pizzabullarna bakas som vanliga bullar, med fyllning efter smak 
och gräddas 8-10 minuter mitt i ugnen på 250 grader.

Serveras varma eller kalla :D






9 kommentarer:

  1. Fiffigt ser väldigt gott ut ,kramen Nette

    SvaraRadera
  2. Ser herlig ut Susanne!Jeg må titte på dien bilder når jeg kommer hjem til Norge :))))

    Er på reisefot akuratt nå

    Hilsen Anita

    SvaraRadera
  3. Hej! har kikat igenom hela din Lofoten resa och det var helt underbart. Skall hålla i minnet att du var till Lofoten sommaren 2016, på så vis kan jag leta upp det igen ifall det skulle bli av att vi styr kosan dit nästa år. Vi velar mellan nord Norge och Lofoten men vi får se vad det blir. Tack för all info du gett här på din blogg.

    SvaraRadera
  4. Smaskens!!
    Inte för att jag kan trolla i köket som du, men...Hmmm, tror jag visar upp receptet för frun. Tack.
    / Deerhunter

    SvaraRadera
  5. Du er så kreativ! Dette ser jo bare supergodt ut!

    SvaraRadera
  6. TACK för tips, bra att ha i ryggsäck, när man som oss ger oss ut på cykelturer och vill ha lite mer mat än bara godis och go fika.

    Ciao !

    SvaraRadera
  7. Takk for oppskrift - disse må prøves.

    SvaraRadera
  8. Hyvä vinkki kiitos. Herkulliselta näyttää, nam..

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3