torsdag 7 januari 2016

Mandlar med fänkål o chiliflakes



Naturgodis
naTURGODIS med smak av saltlakrits


ROSTADE MANDLAR MED FÄNKÅL OCH CHILIFLAKES


1 påse sötmandel
2-3 msk socker
1 tsk salt
2 tsk fänkålsfrön
1 tsk chiliflakes
1 msk vatten

Blandas ihop och in i ugn
på bakplåtspapper
ca 20 minuter 160 grader


  TACK Eva för receptet! :D 




Mandlar är rika på Vitamin E, magnesium och kalcium.
och förebygger benskörhet och högt blodtryck
och man kan äta ca 1 dl per dag
(Kalorier per 30 gram/23 nötter: 160) Läs mer...

                    

4 kommentarer:

  1. nam nam :-) det skal jeg prøve !

    SvaraRadera
  2. Sounds really good. I'll give it a try. Happy Weekend. :D

    SvaraRadera
  3. Bakom affären vid Klimpfjäll öppna fältet...man kan stå vid vägen och parkeringen och kika med kikare eller så sitter man vid vägrenen och kollar...när jag var där satt en kille vid dikeskanten och plåtade...jag satt ute i spenaten i gömsle och kom nära dem...

    Steffe

    SvaraRadera
  4. Låter gott och energirikt, perfekt att ta med sig på dina strapatser utomhus, antar jag. Håller med, visst är snö på gran fantastiskt vintervackert.
    / Deerhunter

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3