lördag 12 oktober 2013

Supergoda rårakor!



När jag vaknade i eftermiddags så stekte jag några rårakor och satt sedan ute på trappen och åt i det fina vädret. Den här gången kryddade jag dem lite annorlunda än vanligt och det blev så himla gott att jag bara måste dela med mej av receptet. Kan tänka mej att det passar utmärkt att steka dem på Muurikkan också!

Till två stora rårakor behövs 2-3 skalade och rivna potatisar, 1 ägg, salt, lite grovhackad gräslök. Krydda med FourPeppers och vitlökspeppar och stek dem sedan med smör. Mmmmm så ljuvligt gott!




11 kommentarer:

  1. Hmmmmm, meine Lieblingsspeise, mir tropft der Zahn!

    SvaraRadera
  2. Mmmm... Looks very nice!

    Greetings from the Netherlands,
    dzjiedzjee.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Jag brukar byta ut hälften av "pären" med riven squars, ibland har jag bara squars med olika kryddor, ibland purjolök. Jag tar vad jag har!
    /Brita

    SvaraRadera
  4. Ser smarrigt ut! Får nog prova det i morgon:)

    SvaraRadera
  5. Ska testa ikväll. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  6. - Halloj i norr.
    - Nu blev jag riktigt hungrig. Dags för en alldeles för sen frukost....
    Otroligt vackra morgonbilder i förra inlägget.
    - Ha en fortsatt bra dag !!!
    Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

    SvaraRadera
  7. Det var länge sen jag åt rårakor men goda är dom.
    Fina matbilder ;)

    SvaraRadera
  8. These looks delicous even if I don't like eating them. ;)

    SvaraRadera
  9. Fyu farao vad sugen jag blir, ser riktigt gott ut !!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3