"Livet är här och nu! Så lev, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad.

tisdag 29 oktober 2013

Dunjacka i lättviktsmodellJag har varit på jakt efter en dunjacka i lättviktsmodell ett längre tag nu och idag slog jag till och köpte en på Naturkompaniet. Märket var Warmpeace, vilket jag iofs aldrig hört talas om, men priset var rätt, vikten låg och modellen kändes bra, så nu hoppas jag den också funkar som den ska. Ska bli så skönt att ha som förstärkningsplagg under skaljackan och perfekt att ha som huvudkudde när man sover ute :))

12 kommentarer:

 1. Så vintern kom ...

  Hälsningar från
  Waldameise

  SvaraRadera
 2. Kan du inte komma med en recension när du testat den? Ser intressant ut.

  SvaraRadera
 3. Kom gärna med en recension. Jag är också på jakt efter en jacka till rätt pris. Vad fick du betala för den?/brita

  SvaraRadera
 4. Birgitta och Brita: Ja det kan jag göra när jag använt den några gånger. Den har kostat 1899:-men nu var den nedsatt till 999:- Läste på nätet att det är ett tjeckiskt märke och att de brukar göra bra grejjer :)

  SvaraRadera
 5. Perfekt med såna här lätta små dunisar under skaljackan :)

  SvaraRadera
 6. Congratulations to the new down jacket. I have a light jacket with Primaloft fill and am very satisfied with it. Have fun!!!
  Greetings. Tomorrow we have legal holiday. :D

  SvaraRadera
 7. Smart å ha! Jeg er også ute etter en slik, det blir kaldt å stå stille med kamera etter å ha gått langt med normale turkær. Kanskje du kan gi et tips om det er bra kvalitet etter en tids bruk? Det hadde vært nyttig :-)

  SvaraRadera
 8. Tror att du gjorde ett klokt inköp.
  Jag sökte en lätt dunjacka för att ha i höst och köpte då en både billig,lätt och snygg och är supernöjd.Härligt när jag gick på loppis i Luleå och inget tyngde ner min svaga rygg. Det bästa som hänt i klädväg, de lätta, lätta jackorna. Ha en bra fortsättning på dagen.

  SvaraRadera
 9. Blir nog kanon och som du skriver hoppas priset var rätt annars är det ju rätt dyrt på naturkompaniet även om de har bra grejer.
  Härliga paddlingsbilder nedan , Lägger nog in en kajakbild ikväll på tal om det !
  Ha det fint !! ;))

  SvaraRadera
 10. D3n ser snygg ut! :) teresia

  SvaraRadera
 11. Snygg!
  Jag är nu mer inne på att byta ut mitt jaktställ. Jag har Sasta ett finskt bra märke men i brunt. Ska nog byta till Pinewood eller Swedteam i blandfärgerna med rött i. Flera i jaktlaget har det o man syns bra mycket bättre

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning :)

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3