"Livet är för kort för att inte levas! Så lev, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad.

fredag 13 januari 2017

Skidtur till Isgrottan


Idag har vi haft en fin dag med några minusgrader och på förmiddagen tog jag en kort, men härlig tur till Isgrottan. Det var väldigt bakhalt längs skoterspåret upp och jag var mer än glad att jag hade Najo som draghjälp. Men när det gick allt för sakta för mej så började han som vanligt att stanna och snusa på allt och då höll ju jag på att glida baklänges istället. Men när jag säjer "Upp me huvve!" så slutar han. Han är väldigt duktig på att förstå vad man säjer, men han glömmer fort och jag fick upprepa mej många gånger.

"Upp me huvve!- Upp!- Upp med huve! Upp!" Låter nog rätt kul när vi kommer...


Vi har iallafall fått lite mer snö nu och uppe på berget var det nästan knädjupt, så det tar sej! :DIsgrottan- januari 2017Varm citronsaft- en favoritdryck på vintern :D


Jag har besökt grottan många gånger genom åren (se HÄR) och det är alltid lika roligt att se hur olika den kan se ut, beroende på årstid och mängden is under vintermånaderna. Nu var det ganska lite istappar, men den hinner nog bygga på sej innan vintern tar slut.Tro om vi tar oss upp här?

Läckert med istappar!


Snövovven


Vinterskog 💙

På väg tillbakaSen har vi även firat Teresias examen idag och nu är hon äntligen färdig sjuksköterska! :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning :)

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan 🌿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...