torsdag 2 juni 2016

Promenera mera- med tio mil som mål


Målet med att promenera tio mil i maj slutade med 104,6 km så det var precis att jag klarade av det. Man kan ju tycka att det ska vara en enkel match att få ihop tio mil, men det tar sin lilla tid när man går i skog och kuperad terräng och trots att jag oftast har varit ute i 40-50 minuter, så har det inte blivit så många kilometer per gång

Men huvudsaken är ju att man rör på sej och det har verkligen varit en bra sporre, för även om jag brukar vara ute mycket, så har det nu blivit mer fokus på träning med promenader i raskt tempo. Jag känner mej mycket piggare i kroppen och det börjar till och med synas så smått på vågen, så jag kommer att fortsätta att ha tio mil som mål under juni månad.

Sen gör det ju ingenting om det blir mer än så, förståss :D

5 kommentarer:

 1. 10mil i mån är väl bra avstånd i terräng. Själv går jag ca 5km per dag med hunden i vart fall..och enligt stegräknarn så har jag 1mil totalt per dag i snitt som jag går.. vissa dagar går man kortare och vissa dagar längre..

  SvaraRadera
 2. Gratulerer Susanne , det er bra og tøff gjort !

  SvaraRadera
 3. Så fine bilder. Til å bli glad av. Gratulerer med målet. Alltid godt å ha et mål; da har vi mer fokus. Sånn er det bare. Ønsker deg en strålende fin helg med en klem fra meg til deg

  SvaraRadera
 4. Du är kul du som bestämmer dig för saker, har lite mål du vill uppnå på kort och lång sikt! Det måste ju vara ett bra sätt ändå att få saker gjorda :) Tror jag ska försöka lära av dig helt enkelt! Hur har du mätt din gångsträcka förresten?
  Ha det gott! Visst ses vi snart?!

  SvaraRadera
 5. Vildmark: Har funderat på en stegmätare jag med, kul att se hur långt man går sammanlagt under en hel dag :)

  Dirk: Tack! :D

  Birte: Tack och detsamma! :)

  Elisabeth: Ja jag gillar att sätta olika mål och det funkar ofta bra :) Jag har använt mätverktyget på Eniro och Länskartan...kanske inte helt rättvisande alla gånger men på ett ungefär :) Måste absolut ses snart! Länge sen nu... Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning hos mej :)

och ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

♥ Fjällripan ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...