"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

söndag 12 augusti 2012

En råget och en liten bock...


Rådjuren har varit osynliga under nästan hela sommaren, men ikväll fick vi iallafall se en get och en liten bock, där de gick och betade i godan ro på ängen. Vi hade även hoppats få se älgkon med kalven igen, men de syntes inte till. Däremot såg vi en massa spår och en nattlega när vi gick en sväng i skogen, så de håller sej nog där i närheten. Vi hittade även gula kantareller och nu är det fullt med blåbär i skogen, så blir det fint väder imorrn så måste vi ut och plocka lite...









12 kommentarer:

  1. Love your header. It is really nice to see Deer in the fields.

    SvaraRadera
  2. Kantareller har jag knappt plockat i år, Kul att se rådjuren men håll utkik du. rätt som det är står älgkoa där å tittar på dej.

    SvaraRadera
  3. Lovely pictures -- (I have a deer in my post today too-- we see them here in Oregon quite often). I WISH we saw chantrelles too...I love those mushrooms.

    SvaraRadera
  4. they are pretty in the green fields!

    SvaraRadera
  5. Vi har faktisk en masse rådyr her hvor jeg bor også. Trivelige og fine dyr, men kan til tider være ganske nærgående å spise opp mye av det som er blitt plantet rundt husene. Ellers har vi også fått modne blåbær, men det er visst ikke så mye i år. Skal se litt rundt i marka for å få plukket litt.
    Ha en fin vekka framover.

    SvaraRadera
  6. Rådyr er virkelig vakre skapninger. Hadde besøk av en her om dagen - rett utenfor huset! Jeg møter dem jo ikke ute i skogen slik du gjør! :)

    SvaraRadera
  7. Det er så vakkert rådyret! Og du har tatt mange nydelige bilder nedover bloggsida di! :) Spennende med de øynene i mørket, først tenkte jeg det var rev, hehe, inntil jeg gjorde det større.... elg! :)

    Ha det godt så lenge! :)

    SvaraRadera
  8. Upplever också att de varit osynliga i sommar. Sett något enstaka djur. Jag skyller en del på lodjurstammen och då är det ju naturligt.

    SvaraRadera
  9. Hi Susanne,

    Nice to see that you also have seen roes. The season for gathering mushrooms and different kinds of berries has started. If you are fond of them it is going to cost you many hours and a sore back to pick them.....
    Greetings, Kees

    SvaraRadera
  10. lovely deer in the meadow .. Green field.. Beautiful.. Regards from Spain

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3