söndag 14 augusti 2011

Skytteträning...


Bra träning för hunden, att springa i sanden.

...Ikväll var vi och sköt lerduvor i grugropen. Nu är det inte länge kvar tills premiären, så det gäller det att träna så mycket som möjligt. Vi sköt väl ungefär 75 skott var och det känns i både armar och axel. Det är ju så lätt att anlägget blir fel, men annars så gick det riktigt bra, så nån ripa ska man väl få med sej från fjället...

4 kommentarer:

 1. Träning och åter träning, det är nog det som behövs för att vara på alerten. Det gäller nog att inte fuska med den precis som det är med allt annat.
  Må väl
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj här pangas det ;-)
  Tro det eller ej men jag har tagit jägarexamen, men aldrig jagat. Jag är liksom inte intresserad av jakt, men förstår tjusningen eftersom jag har fem bröder som jagar...de skojade med mig att jag inte "ville" ta jägarexamn (typ inte skulle klara den). Då flög fasen i mig och jag gick en kurs, men efter halva tiden tänkte jag att asch nu testar jag provet...kursledaren blev förvånad när jag kom och så att jag klarat det. Jag gjorde kursuppehåll tills det var dax för skjutningen. Mina bröder blev imponerade ;-)

  Har litet ångest nu för idag måndag bär det av söderöver..huvvaligen!

  SvaraRadera
 3. Oj, dette ser gøy ut :-) Lykke til med jakten, gleder meg til å se bilder av den flinke hunden.

  SvaraRadera
 4. Mmm det är himla roligt att skjuta lerduvor :-)
  Kram Sinna

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning hos mej :)

och ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

♥ Fjällripan ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...