"Livet är nu- inte sen! Så lev som du vill, förverkliga drömmar och gör mer av det som gör just DEJ glad"

onsdag 3 augusti 2011

Fäviken Gamefair och Storlien...


Åre


Jocke Smålänning in action

Godissugen...

En efterlängtad kaffetår...

Vi hade en riktigt bra dag på Fäviken, soligt väder, bra underhållning och en massa att titta på. Några fynd gjorde vi också:) Jocke Smålänning och norrmannen bjöd på en riktigt bra show, de är ju helt fenomenala på att skjuta! Även Antons Timbershow var en sevärd attraktion och lockade massor av tittare. Efter mässan blev det ett besök på Lundhags i Järpen och en titt på Ristafallet, innan vi åkte tillbaka till lägenheten vi hyrt på Björnen i Åre.


Ristafallet.

Efter två nätter i Åre så åkte vi vidare till Storlien, första gången jag varit där.

Massor av döda lämmlar överallt på fjällen...





Ett vattenfall i Norge.

Efter ett stopp i Storlien bar det av mot Trondheim, mitt första besök i Norge någonsin förresten. Men det är inte det sista, det finns så många fina ställen i Norge som jag bara måste se! Trondheim var iallafall mycket större än jag trott, en väldigt fin stad vid vattnet. Vi strosade runt en stund innan vi åkte tillbaka till Sverige och Storulvån.

Some picture from our trip to the mountains, about 400 km south east from us. The first days we visited a wilderness fair in Åre. After that we countinued to Trondheim, Norway, which was by the way my first visit in Norway. But really not the last, there is so much I want to see in that beautiful country.

15 kommentarer:

  1. Vilken skön resa, jättefina bilder.

    SvaraRadera
  2. Ristafallet har jag hört talas om. Och den är imponerad stor. Det låter som du fick en fin resa och bra bilder fick du med.

    Ha en fin dag

    SvaraRadera
  3. Nydelig reisebrev fra deg. Det fossefallet var flott da. Jeg var også i Åre, men da regnet det hele tiden. Får vel ta turen senere. Trondheim er en flott by, der kan man være en stund. Ha en riktig god sommer videre til deg.

    SvaraRadera
  4. Her var det mye aktivitet. Det må ha vært en flott tur.

    SvaraRadera
  5. Ser ut som en flott reise og herlige naturbilder! Liker veldig godt bildene med fossefallene. Slett ikke værst at du fikk besøkt Norge:-)

    SvaraRadera
  6. Ser ut som en flott reise og herlige naturbilder! Liker veldig godt bildene med fossefallene. Slett ikke værst at du fikk besøkt Norge:-)

    SvaraRadera
  7. Tjusiga bilder du bjuder på och bra skrivet! -Bra jobbat! ;)
    Morgan

    SvaraRadera
  8. Beautiful nature pictures, your country is very nice Susanne.

    Greetings, Joop

    SvaraRadera
  9. Ser att ni är på g mot fjällvärlden.....
    ocj jag fjäll-lämmlar är döda överallt...
    inte så trevligt....
    hoppas att ni får en trevlig semesterresa i fjällen.....

    SvaraRadera
  10. Oi! Så flott reisebilder! Og så er du her hos oss, i Trondheim!! Herlig! Men, den lille pinglefossen som du fant i Norge er vel ikke helt representativ!
    Da vet jeg hvem som har tatt med seg bra vær til oss....

    SvaraRadera
  11. Velkommen til Norge da! Så koselig du trives og at du kommer tilbake. Og selvfølgelig skal jeg hjelpe deg å legge opp tur, bare spør alt du lyster :-) Mange nydelige og flotte bilder du har her, reisebrev er alltid spennende og gøy å se.

    SvaraRadera
  12. Det var min första gång i Fäviken men inte den sista .Ristafallet är inte så långt till syrrans stuga i Edåsdalen :O)

    SvaraRadera
  13. Ser ut som om du har en veldig flott ferietur! Og så har du jo vært i Norge og Trondheim - en fin by, det er sikkert!
    Og en liten vakker ugle har du fanget med kamera også. Selv har jeg ikke sett ugle på mange år, her jeg holder til er det mest falk og hauk - men de er aldri så nære at jeg får dem i kameralinsen!
    Flotte bilder!

    SvaraRadera
  14. Trondheim är fint....var du till Nidarosdomen?

    SvaraRadera
  15. I'm looking at many of your posts (backwards in time) and seeing the beautiful places where you spent some holidays. Beautiful photos!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar och glöm inte att skriva ditt namn om du kommenterar som "anonym"

ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

Fjällripan <3