tisdag 19 april 2011

Ute vid Skeppsmalen..


Idag blev det en tur till Skeppsmalen, trodde det skulle blåsa för det gör det ju nästan jämt där ute. Men det var alldeles stilla och riktigt varmt. Ingen snö heller och den här gången var fikat med. Så det blev en toppendag. Vi höll utkik efter sälar, tänkte att de ligger nog på klipporna och solar en sån här dag. Vi såg inga, men träffade på en man som precis överraskat en lite längre fram där vi skulle ha gått! Det skulle ha varit så kul att få se, men nästa gång kanske.
En tjusig Ejderhane

Härligt klipplandskap så långt ögat kan se.9 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Det såg riktigt mysigt ut där... Vad var det för fågel du har fotat?? Måste kolla upp..

  kramar

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det var rätt så kyligt i luften i dag, men det där så ju jättehärligt ut. Du får nog slå till på en fågelbok ändå :D

  SvaraRadera
 3. Fina bilder :) här har det också varit soligt och 17 grader varmt idag, skönt...

  SvaraRadera
 4. Härliga foton. Jag har ju skrivit jägareexamen i alla fall och om jag inte minns helt fel så är det en Ejderhane du fångat på bild.

  SvaraRadera
 5. Thank you for stopping by my blog and leaving a comment. I really appreciate it! These are beautiful blue skies (and a VERY pretty dog!)

  SvaraRadera
 6. Så otroligt härliga bilder. Du pratar om din längtan till fjällen ... du som har tillgång till sådan här underbar utsikt. Var nöjd med det du har och njut av det får till skänks sen ;.)
  Undrbar kille ... toppenbild/ kram

  SvaraRadera
 7. Tack för era kommentarer, det är så roligt!

  SVAR SINNA:Jaså är det en ejder :) är inte hemma på alla dessa sjögåglar men man lär sej...

  SVAR SPANAREN: Jo men jag ÄR glad åt att bo här! och uppskattar det verkligen :)) Fjällen är den extrakryddan bara, när man får släppa allt man har och bara vara :) Idag är det regn...KRAM!

  SvaraRadera
 8. Härligt fina bilder men den rätta vinkeln på tycker jag. Ser ut som du har gått ner på knä när du har fotat dom för att få den rätta långa vinkeln på bilderna
  Klipphälls bilderna blev min favorit.
  Fina och natur trogna färger i bilderna.
  Kanon :-)
  Mvh micke

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en hälsning hos mej :)

och ev frågor försöker jag besvara här i kommentarsfältet.

♥ Fjällripan ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...